Brand- en diefstalverzekering

Afdrukken E-mail

Uw woning of uw appartement is een kostbare investering. Als goede huisvader doet u er alles aan om te vermijden dat uw bezit wordt beschadigd. Maar alles voorzien is niet mogelijk.

Wat indien er door een kortsluiting brand uitbreekt, uw woning of appartement beschadigd wordt door storm, blikseminslag, een lek in de waterleiding, er ingebroken wordt... Deze oorzaken hebt u niet in de hand en de schade aan uw gebouw en uw inboedel kan erg hoog oplopen.
Bovendien kan ongewild ook schade toebrengen aan anderen; een brand die in uw woning begint en overslaat naar uw buurman. In dat geval bent u ook aansprakelijk voor die schade en dan lopen de kosten nog hoger op.

Uw dierbaarste bezittingen verdienen de beste bescherming. Wij bepalen aan de hand van een evaluatierooster de waarde van uw woning en de inhoud zodat hierover geen discussie kan ontstaan bij schade. Waardevolle voorwerpen zoals kunstwerken, juwelen,...  kan u extra laten verzekeren, zodat ze verzekerd zijn tegen elke onverwachte beschadiging, verlies en diefstal.

Een diefstal of een homejacking is emotioneel erg zwaar, maar kan tegelijk ook heel wat financiële zorgen met zich meebrengen. Een diefstalverzekering dekt de beschadiging van uw woning + de beschadiging of verdwijning van de inhoud ten gevolge van diefstal of een poging daartoe.

 

Klik hier voor meer info.

 

Kantoorgegevens

KEERBERGEN
Mechelsebaan 55
3140 Keerbergen
T: 015/52.90.60
Email Keerbergen

MECHELEN
Blokhuisstraat 24
Dienstencentrum Belven

2800 Mechelen
T: 015/43.53.55
Email Mechelen

Praktische info

Voor de openingsuren van Keerbergen: klik hier

Voor de openingsuren van Mechelen: klik hier

Contact opnemen doet u via deze link

Bij schade: bel ons rechtstreeks nummer 015/52.52.13

KBC fb

Verbonden agent, KBO nummer 0439.109.595, van KBC Verzekeringen NV, Professor Roger Van Overstraetenplein 2, 3000 Leuven, België BTW BE 0403.552.563, RPR Leuven