Individuele pensioentoezegging en aanvullende waarborgen

Afdrukken E-mail

Een contract op maat

De individuele pensioentoezegging is een ideaal instrument om uw pensioenplanning als zelfstandig bedrijfsleider te optimaliseren eventueel met aanvullende waarborgen zoals gewaarborgd inkomen bij arbeidsongeschiktheid en premievrijstelling.

De individuele pensioentoezegging is een overeenkomst afgesloten tussen uw vennootschap en de verzekeringsmaatschappij met uzelf als enige verzekerde. Als het contract aan bepaalde voorwaarden voldoet (80% regel) , zijn de premies bovendien volledig fiscaal aftrekbaar als bedrijfskosten van uw onderneming.

Zelfstandige bedrijfsleiders hechten veel belang aan pensioenopbouw. Ze zullen dan ook streven naar een maximaal aanvullend pensioenkapitaal. Dat kapitaal, afhankelijk van loon en loopbaan, willen we graag voor u berekenen. Bij overlijden wordt de opgebouwde reserve uitgekeerd.

Aanvullende waarborgen

Naast de opbouw van een bijkomend pensioen leent de individuele pensioentoezegging er zich uitstekend toe om aanvullende dekkingen te verzekeren, bijv. ter bescherming van het gezin bij overlijden. U stelt zelf het pakket samen dat u ideaal lijkt.
Daarbij heb u de keuze uit:

  • Een aanvullend kapitaal bij overlijden,
  • Een inkomensverzekering bij arbeidsongeschiktheid,
  • Een premievrijstelling bij arbeidsongeschiktheid: uw pensioenkapitaal en uw kapitaal bij overlijden blijven op die manier gegarandeerd.
  • Hospitalisatie

Voor al deze waarborgen zijn er verschillende modaliteiten die premiebepalend zijn.

 

Klik hier voor meer info.

 

Kantoorgegevens

KEERBERGEN
Mechelsebaan 55
3140 Keerbergen
T: 015/52.90.60
Email Keerbergen

MECHELEN
Blokhuisstraat 24
Dienstencentrum Belven

2800 Mechelen
T: 015/43.53.55
Email Mechelen

Praktische info

Voor de openingsuren van Keerbergen: klik hier

Voor de openingsuren van Mechelen: klik hier

Contact opnemen doet u via deze link

Bij schade: bel ons rechtstreeks nummer 015/52.52.13

KBC fb

Verbonden agent, KBO nummer 0439.109.595, van KBC Verzekeringen NV, Professor Roger Van Overstraetenplein 2, 3000 Leuven, België BTW BE 0403.552.563, RPR Leuven