Employee Benefits

Afdrukken E-mail

U wil uw personeel passend belonen. Maar dat is niet altijd zo evident. Als u een werknemer een loonsverhoging toekent, dan kost u dat als werkgever een veelvoud. Dus zoekt u naar andere voordelen die uw medewerkers extra kunnen motiveren.
Naast de wettelijk verplichte bescherming van uw werknemers kan u als werkgever nog extra-legale voordelen aanbieden zoals een groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, een firmawagen, GSM, internetaansluiting, enz…de verzameling van al deze extra-legale voordelen worden in het jargon ‘employee benefits’ genoemd.

Het zijn immers die voordelen die het verschil maken en uw medewerkers extra motiveren.

Wij hebben heel wat expertise opgebouwd in deze materie en geven u een compleet overzicht van ‘alle’ mogelijke oplossingen, adviseren u bij het maken van uw keuze en helpen u bij de uitvoering van het voordelenpakket.
Welke vergoeding kost u het minst en brengt het meeste op voor uw werknemer? Op welke manier kunt u creatief omgaan met verloningstechnieken?
Welke voordelen ervaren uw medewerkers nog als een echt voordeel? Het zijn slechts enkele vragen die u zich dagelijks stelt en waarop wij een antwoord kunnen bieden.

Als werkgever kunt u uw medewerkers mee laten profiteren van een extra bescherming door voor hen een groepsverzekering af te sluiten. Flexibiliteit is hierbij het sleutelwoord: u bepaalt hoeveel de vennootschap betaalt en volgens welke formule. Elke medewerker kan vervolgens eigen accenten leggen (à la carte), afhankelijk van zijn specifieke gezinssituatie.
Hiermee beschikt u over een belangrijke en zéér gewaardeerde component van een modern beloningsbeleid. En dat werkt motiverend. 
 
Eraly Verzekeringen bezorgt u een maatwerk-oplossing in functie van uw personeels- en verloningsbeleid.

 

Klik hier voor meer info.

Kantoorgegevens

KEERBERGEN
Mechelsebaan 55
3140 Keerbergen
T: 015/52.90.60
Email Keerbergen

MECHELEN
Blokhuisstraat 24
Dienstencentrum Belven

2800 Mechelen
T: 015/43.53.55
Email Mechelen

Praktische info

Voor de openingsuren van Keerbergen: klik hier

Voor de openingsuren van Mechelen: klik hier

Contact opnemen doet u via deze link

Bij schade: bel ons rechtstreeks nummer 015/52.52.13

KBC fb

Verbonden agent, KBO nummer 0439.109.595, van KBC Verzekeringen NV, Professor Roger Van Overstraetenplein 2, 3000 Leuven, België BTW BE 0403.552.563, RPR Leuven