Over ons

Afdrukken E-mail

Onze visie

Die is heel eenvoudig: veel informatie, producten en verandering maken het niet makkelijker voor u als klant. Ons doel is u persoonlijk te adviseren, maar vooral systematisch adviseren, én, in de mate dat u dat wenst, begeleiden in de dynamische en snel veranderende verzekeringsmaterie.

Het is onze kerntaak om alle zorgen in verband met verzekeringen uit uw handen te nemen.

Iedereen wil natuurlijk een langetermijnrelatie uitbouwen met zijn klanten. Alleen weten we inmiddels dat we dit elke dag moeten verdienen. Gedrevenheid, ambitie en klantgerichtheid zijn onze energiebronnen.

 

Historiek

Ons verzekeringskantoor werd in 1950 opgericht door René Eraly en nadien verdergezet door zijn zonen Frank, Johan en Koen Eraly. Ervaring, een sterk pluspunt in de verzekeringswereld, is dus uitgebreid aanwezig. Om een belangrijke meerwaarde als BEMIDDELAAR te kunnen geven en elke particulier, zelfstandige en onderneming van dienst te kunnen zijn, is ons team gaandeweg uitgebreid met 9 sterke krachten: Jenny, Nathalie, Lieve, Kurt, Niels, Kirsten, Anne-Lien, Wendy en Inge. Ondertussen is ons kantoor gegroeid tot één van de 15 grootste KBC-verzekeringskantoren van België.

 

Kwaliteit

KBC is gekend voor de kwaliteit van haar contracten. Maar de lettertjes moeten in de praktijk worden omgezet. Een verzekering is eigenlijk een dienst na verkoop. We zijn ons daarvan bewust en daarom heeft elk van ons zich gespecialiseerd in één of meerdere deelaspecten van de toch wel ingewikkelde verzekeringsmaterie.

In ons kantoor kan iedereen terecht: particulier, zelfstandige, kleine en grote onderneming. Iedereen kan rekenen op een persoonlijk contact, een menselijke manier van werken en een snelle bediening.

Wij houden van een open manier van communiceren over de kwaliteit van onze diensten, de verwachtingen die u heeft en de manier waarop we die inlossen. We vernemen graag van u persoonlijk waar we het in de toekomst nog beter kunnen doen. Bent u niet tevreden over onze dienstverlening, verloopt er iets niet naar wens, of heeft u hierover suggesties, laat het ons dan graag weten.

 

Altijd welkom!

Kantoorgegevens

KEERBERGEN
Mechelsebaan 55
3140 Keerbergen
T: 015/52.90.60
F: 015/52.97.39
Email Keerbergen

MECHELEN
Keizerstraat 18B

2800 Mechelen
T: 015/43.53.55
F: 015/43.53.56
Email Mechelen

Praktische info

Voor de openingsuren van Keerbergen: klik hier

Voor de openingsuren van Mechelen: klik hier

Contact opnemen doet u via deze link

Bij schade: bel ons rechtstreeks nummer 015/52.52.13

KBC fb

Verbonden agent, KBO nummer 0439.109.595, van KBC Verzekeringen NV, Professor Roger Van Overstraetenplein 2, 3000 Leuven, België BTW BE 0403.552.563, RPR Leuven